Nightscout wired

Необходими са Декском четец , OTG кабел и Андроид телефон с OTG поддръжка .

Следвайте стъпките описани в http://www.nightscout.info и направете регистрациите в MongoLabGithub и Azure.

За да може да се осъществи връзката между четеца и телефона, той трябва да има OTG поддръжка. С други думи телефонът, да може да зарежда външно устройство. Когато са свързани четецът се зарежда от батерията на телефона, затова преди да ги свържете е желателно четецът да е напълно зареден. Така батерията на телефона ще издържи средно 10-12 часа.

Ако вече имате Декском четец и OTG кабел , можете лесно да проверите дали телефона ще ви свърши работа. Просто свържете двете устройства, ако телефонът има OTG , на дисплея на четеца , ще се появи това .

FullSizeRender-2

Ако ползвате два кабела – стандартен MicroUSB кабел 51djySNYPcL._SX425_
и обикновен OTG кабел 10_531d46ef27298._micro-usb-cable-male-host-to-usb-female-otg-adapter-android-tablet-phone-pd

Е МНОГО ВАЖНО MicroUsb кабелът да е в четеца, а OTG кабелът да е в телефона. Иначе, дори и телефона да поддържа OTG няма да започне да зарежда Декскома.

Стандартните OTG кабели лесно се пречупват, затова ако не можете да поръчате двойният кабел от Англия, ето линк от България.

Съвет: когато поръчвате кабели , поръчайте си повече от един. Когато този, който ползвате се развали, ще се радвате, че имате с какво да го замените веднага, вместо да чакате доставка.